Καλώς ήρθατε στα Χανιά

welcome-to-chania

Αγαπητοί επισκέπτες καλός ήρθατε στην πόλη μας, τα Χανιά. Τα Χανιά βρίσκονται στο δυτικό άκρο της Κρήτης, που με την σειρά της βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας.
Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το 5ο μεγαλύτερο της Μεσογείου, με έκταση 8500 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η Κρήτη έχει τέσσερις νόμους, Χανιά – Ρέθυμνο – Ηράκλειο – Λασίθι και 1100 χιλιόμετρα ακτών από τις οποίες περίπου το 1/3 από αυτές βρίσκονται στα Χανιά. Ορισμένες από αυτές είναι , “Ο Μπάλος”, “Τα Φαλάσαρνα”, “Το Ελαφονήσι”, “Η Σούγια”, “Η Παλαιόχωρα” κ.τ.λ. οι οποίες κάθε χρόνο κατατάσσονται στις 10 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας και στις 20 καλύτερες παραλίες της μεσογείου.
Τα Χανιά εκτός από τις πανέμορφες παραλίες τους είναι μια γραφική και γεμάτη πράσινο πόλη με πάρα πολλά όμορφα μέρη τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε, όπως αρχαίες πόλης (Φαλάσαρνα, Άπτερα, κ.τ.λ.), παλιά μοναστήρια με πλούσια ιστορία (Αγ. Τριάδα, Γουβερνέτο), πολλά μουσεία (Ιστορικό, πολεμικό, ναυτικό κ.τ.λ.) και διάφορα άλλα αξιοθέατα με το “Παλιό βενετσιάνικο λιμάνι” να ξεχωρίζει. Στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, η οποία είναι 2500 τετραγωνικά χιλιόμετρα, υπάρχουν πάρα πολλά γραφικά χωριά με πανέμορφες παραλίες και ιστορικές τοποθεσίες καθώς επίσης και περιοχές με απίστευτο φυσικό πλούτο, όπως το πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο, “Φαράγγι της Σαμαριάς“, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά φαράγγια του κόσμου με απίστευτη άγρια φυσική ομορφιά η οποία εκτείνεται σε 16 χιλιόμετρα περιπάτου μέσα στη φύση το οποίο επισκέπτονται πάνω από 300 χιλιάδες άνθρωποι το χρόνο, από όλο τον κόσμο.
Επίσης τα Χανιά και γενικότερα η Κρήτη φημίζεται για την φιλοξενία τους καθώς επίσης και για την πάντα νόστιμη μεσογειακή διατροφή τους. Παντού θα βρείτε εκατοντάδες εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες, μέσα στην φύση, δίπλα στην παραλία, ακόμα και μέσα στην πόλη στις οποίες μπορείτε να γευτείτε τα αμέτρητα νόστιμα και υγιεινά πιάτα της παγκοσμίου φήμης “Κρητική διατροφής” . Τέλος με τις αμέτρητες μικρές ή μεγάλες, αλλά πάντα πολυτελή, ξενοδοχειακές μονάδες τους νησιού αλλά και της πόλης μας, η διαμονή σας κοντά μας θα φροντίσουμε να σας μείνει αξέχαστη.
Εμείς με την σειρά μας μπορούμε να σας υποσχεθούμε τις «καλύτερες και ασφαλέστερες» δυνατές “υπηρεσίες μεταφοράς” στο νησί μας. Η εικοσαετή και πλέων εμπειρία μας στις μεταφορές και ειδικότερα στον τουρισμό, μας επιτρέπει να σας υποσχεθούμε από απλές μεταφορές, ειδικές μεταφορές, εκδρομές ή ότι είδους μεταφορές μας ζητήσετε που θα σας μείνουν αξέχαστες. Διαθέτουμε αυτοκίνητα (Ταξί και βαν), καινούρια (πενταετίας), πολυτελή και άρτια διατηρημένα, με ικανούς και ευγενικούς επαγγελματίες οδηγούς, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν από μία απλή μεταφορά μέχρι μία εκδρομή ή μία ξενάγηση μιλώντας αγγλικά και γνωρίζοντας την ιστορία του νησιού μας. Μπορείτε να μετακινήθηκε με ασφάλεια στο νησί μας από μία οικογένεια (4 άτομα) μέχρι μια παρέα (20 άτομα) με τις δυνατών χαμηλότερες τιμές και να πληρώσετε όπως εσείς θέλετε (μετρητά, πιστωτική – χρεωστική κάρτα, PayPal κ.τ.λ.).

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και σας υποσχόμαστε υπηρεσίες όπως εσείς τις θέλετε.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.