Ταξί στα Χανιά και όλη την Κρήτη - Επιλέξτε τον προορισμό σας στην Κρήτη

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη μεταφορά με ταξί, ενώ είστε στην Κρήτη, ή ακόμα και πριν να έρθετε στην Κρήτη και θα θέλατε να σας καλωσορίσουμε κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο (το αεροδρόμιο των Χανίων ή του Ηρακλείου);
Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι θα σας παρέχουμε την «καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση μεταφοράς» στο νησί μας.
Με περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρίας στις μεταφορές και ιδιαίτερα στον τουρισμό, μπορούμε να σας υποσχεθούμε, απλές ή ειδικές μεταφορές, εκδρομές, παραλαβή από το αεροδρόμιο ή οποιοδήποτε είδους μεταφοράς που χρειάζεστε.

Έχουμε σχετικά νέα οχήματα (ταξί και Van), πολυτελή και καλά συντηρημένα με ικανούς και ειδικούς επαγγελματίες οδηγούς, εξυπηρετικοί και έτοιμοι να σας προσφέρουν από μια απλή μεταφορά σε μια εκδρομή ή μια περιήγηση, γνωρίζοντας την ιστορία του νησιού και μιλώντας αγγλικά.
Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε !!!

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα Χανιά και την Κρήτη εδώ >

Άμεση Αίτηση

ΆφιξηΑναχώρηση

Ημερ/νια-Ώρα
Παραλαβή από
Προορισμός
Email
Ονοματ/νυμο
Τηλέφωνο

Επιπλέον πληροφορίες

Τοπική:

Ώρα Ελλάδας:

Μετατροπέας νομίσματος:

  

Ο Καιρός στα Χανιά

Saturday 33°CSunday 32°CMonday 33°CTuesday 33°CWednesday 33°C

Λόγοι για να μας επιλέξετε

  • Άνετα οχήματα

    Τα οχήματα μας (ταξί/βαν) πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ζώνες ασφαλείας, κλιματισμό, κλπ), είναι νέα μοντέλα και διατηρούμε όλους τους κανόνες συντήρησης.

  • Εμπειρία οδηγών

    Οι οδηγοί μας είναι όλοι πιστοποιημένοι επαγγελματίες οδηγοί, ελληνικής καταγωγής, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  • Εμπιστοσύνη και ασφάλεια

    Είμαστε στη διάθεσή σας για να επικοινωνήσετε μαζί μας για κρατήσεις, ακυρώσεις, ερωτήσεις ή οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση χρειάζεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και γραπτού μηνύματος στο κινητό μας, 365 μέρες το χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο. Διαθέσιμοι στο τηλέφωνο, από 05:00 μέχρι τις 00:00 καθημερινά.